Ännu bättre linjer

Ännu bättre linjer behövs för att få ordning på ekan. Ylva sa att vi behövde rita upp linjerna i full storlek. Sagt och gjort, vi la våra skivor på ett golv, ritade in våra uppmätta punkter och använde en tunn glasfiberlatta som ri, för att få rena linjer. Inte helt lätt, men det blev rätt bra.

011

015 kopiera

Vi ritade upp ekan både uppifrån och från sidan. Tillsammans gav de här linjerna punkter för tre mallar, en i mitten, en framtill och en halvvägs till aktern. Jag ritade ut punkterna och band i hop dem på samma sätt.

022

Nu blev det inte helt rätt, Ylva gjorde lite korrigeringar, innan hon var nöjd. Men efter det så har vi underlag för att tillverka mallarna. Ett stort steg framåt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *